Barion Pixel

+36 70 385 7175

Ft

+36 70 385 7175

A vicces ajándékok tárháza

Adatkezelési szabályzat

Adatkezelésre vonatkozó irányelveink

A jelen adatvédelmi tájékoztató (a továbbiakban: Tájékoztató) az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 Rendeletében (Általános Adatvédelmi Rendelet, továbbiakban: ,,GDPR“), valamint az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben (továbbiakban: ,,Infotv.“) foglaltaknak megfelelően tartalmazza a     Happy Saft Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (székhelye: 1131 Budapest, Rokolya utca 37. H. lház. 1. em. 2., adószáma: 25351860-2-41, a továbbiakban: Társaság vagy Adatkezelő) által a https://www.happysurprise.hu weboldal (a továbbiakban: Weboldal) üzemeltetése és azon keresztül nyújtott szolgáltatásai során történő személyes adatok kezelése körülményeit.

Amennyiben bármely Felhasználó úgy érzi, hogy a jelen Tájékoztatóban foglaltakon túl a Weboldalon keresztül megvalósuló személyes adatkezelési folyamatok kapcsán további kérdése van, problémája merül fel, vagy észrevétele van, mindezekkel kapcsolatban az info@happysurprise.hu elérhetőségen várjuk megkeresését.

 1. Kapcsolatfelvételi űrlapok

A weboldalon elhelyezett kapcsolatfelvételi űrlapok kitöltése esetén az alábbi adatokra van szükség:

 • Név
 • E-mail cím

A kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül történő megkereséseket tartalmazó adatok csak és kizárólag az info@happysurprise.hu e-mail címre kerülnek elküldésre, csak és kizárólag későbbi kapcsolatfelvétel lehetősége érdekében.

A kapcsolatfelvételi űrlapok által küldött adatok nem lesznek semmilyen harmadik fél felé eljuttatva!

 

 1. Regisztráció nélküli megrendelés/vásárlás esetén való adatszolgáltatás

Weboldalunkon van lehetőség egyes szolgáltatások regisztrációmentes megrendelésére/megvásárlására. A megrendelés/vásárlás esetén a pénztár oldalon a számlázási, és szállítási adatok megadása kötelező.

A pénztár oldalon megadott adatokat weboldalunk rendszere 1 évig tárolja, majd azt követően törli az alábbiak esetén:

 • Függőben lévő rendelések
 • Hibás rendelések
 • Törölt rendelések

A pénztár oldalon megadott adatokat weboldalunk rendszere 3 évig tárolja, majd azt követően törli az alábbiak esetén:

 • Befejezett rendelések

Amennyiben ügyfelünk kívánja, hogy leadott rendelését követően adatai törlésre kerüljenek a fentieknél hamarabbi időpontban, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot az info@happysurprise.hu e-mail címen!

 

 1. Más honlapokról származó beágyazott tartalmak

A weboldalon elérhető bejegyzések külső forrásból származó beágyazott tartalmakat (pl. videók, képek, cikkek stb.) használhatnak. A külső forrásból származó beágyazott tartalmak pontosan úgy viselkednek, mintha meglátogattunk volna egy másik honlapot.

Ezek a webhelyek lehetséges, hogy adatot gyűjtenek a látogatókról, sütiket vagy harmadik féltől származó követőkódot használnak, figyelik a beágyazott tartalommal kapcsolatos felhasználói viselkedést, ha rendelkezünk felhasználói fiókkal és be vagyunk jelentkezve az oldalra.

 

 1. Kivel osztjuk meg a felhasználói adatokat

A weboldalra beérkező adatokhoz a tárhely szolgáltató tárhely szolgáltatás céljából férhet hozzá, továbbá harmadik félnek semmilyen esetben sem szolgáltatjuk ki az adatokat.

 

4.1 Tárhely szolgáltató

 • Név: C-Host Kft.
 • webhely: http://nethely.hu
 • Email: info@nethely.hu
 • Tel: +36 1 445 20 40

 

 1. Mennyi ideig őrizzük a személyes adatot

A honlapon regisztrált felhasználók (ha vannak ilyenek) személyes adatai a saját felhasználói profiljukban is tárolásra kerülnek. Minden felhasználó megtekintheti, szerkesztheti vagy törölheti a személyes adatait bármikor (kivéve, hogy nem változtathatja meg a saját felhasználói nevét). A honlap rendszergazdái ezen információkat szintén megtekinthetik és szerkeszthetik.

 1. Milyen jogokkal rendelkezik a felhasználó a saját adatai kapcsán

  A weboldalon regisztrált fiók vagy hozzászólás írása esetén kérhető a személyes adatok export fájlban történő megküldése, amely bármilyen adatot tartalmaz, amit korábban a felhasználó rendelkezésünkre bocsátott. Kérhető továbbá, hogy bármilyen korábban megadott személyes adatot töröljük. Ez nem vonatkozik azokra az adatokra, amelyeket adminisztrációs, jogi vagy biztonsági okokból kötelező megőriznünk.
 2. Hírlevél feliratkozáshoz kapcsolódó adatkezelés

A weboldalon hírlevél feliratkozó rendszer működik, a Mailchimp szolgáltatása alatt, így a hírlevél feliratkozáshoz szükséges adatok tárolása a Mailchimp szolgáltatónál történik, melynek adatkezelési szabályzatát a következő linken érhetoik el: https://mailchimp.com/legal/privacy/

A hírlevélre lehetőség van feliratkozni az email cím megadásával, honlapunk összes oldalának alsó részén.
Megrendelés leadása esetén A péntár oldalon az adatkezelési irányelvek, és az ÁSZF elfogadását követően automatikusan feliratkozik webáruházunk hírlevelére, amennyiben nem veszi ki a pipát az “IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!” MEZŐBŐL.

A vásárlónak joga van a Hírlevél szolgáltatásról leiratkozni, a hírlevélben kiküldött e-mailek alsó részén található “ITT TUDSZ LEIRATKOZNI A HÍRLEVÉLRŐL” linkre kattintva, vagy e-mailes formában az info@happysurprise.hu e-mail címen.